Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

04 april, 2008


Hallo beste vrienden en geburen,

Nu wij voorgoed afscheid hebben genomen van ons aller hoofdkwartier en de stijgbeugel tengrave hebben gedragen wil ik jullie dan ook zeker de foto's niet onthouden van het afscheid. Het zijn er niet veel maar wie er meer heeft kan ze me altijd doormailen zodat ik ze kan toevoegen. Je vindt de fotos in het nieuwe album op de foto pagina van www.jeroentjekapoentje.be

The Lord only knows our paths will cross again someday,though we may go our seperate ways ...


Jeroen (Little)Van Damme

Ik heb de eerste foto verwijderd om dat ik geen verkeerde indruk wil geven, Kira is gewoon een heel leuke meid die een plaatsje in mijn hart heeft zoals nog een paar vrienden. Vooral omdat ze er in geslaagd is de rommel in mijn hartje eindelijk eens naar het container park te verwijzen. Bedankt Kira. Als we elkaar ooit nog eens zien leg ik het je wel eens uit bij een goed glas bier of en Bacardy. Laat ons niet vallen want we missen u allemaal. Ik weet nu waarom ze je ooit Kira (zon) hebben genoemd. blijkbaar gaat overal waar jij komt de zon schijnen. (Ik kan het mij weer niet laten)

1 opmerking:

Van D. J. zei

Ik heb de eerste foto verwijderd om dat ik geen verkeerde indruk wil geven, Kira is gewoon een heel leuke meid die eenplaatsje in mijn hart heeft zoals nog een paar vrienden. Vooral omdat ze er in geslaagd is de rommel in mijn hartje eindelijk eens naar het container park te verwijzen. Bedankt Kira. Als we elkaar ooit nog eens zien leg ik het je wel eens uit bij een goed glas bier of en Bacardy. Laat ons niet vallen want we missen u allemaal. Ik weet nu waarom ze je ooit Kira (zon) hebben genoemd. blijkbaar gaat overal waar jij komt de zon schijnen. (Ik kan het mij weer niet laten)