Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

17 juni, 2011

Wat je op je iPhone moet hebben.

Begin met een Mobile Vikings abonement, als je veel belt denk ik niet dat het zakelijk veel verschil zal uitmaken. Als je weinig belt al helemaal niet. Begin alvast met viber en schakel ook Facetime in bij je telefooninstellingen. Let er op dat je Belt in de buurt van een wifi spot en je belt gratis met elke viber gebruiker. Als viber nu nog op alle andere platforms kan gebruikt worden, wordt het helemaal goedkoop maar das toekomst muziek. Wat heb ik er nog op staan? My viking de onofficiele app van Mobile Vikkings. Twitter, en Quick Tweet ( van E. en A.M. Fonseca want er zijn er meer met die app naam) Tuneln Radio das de beste internet radio met uitgebreide zoekfunctie die bovendien heel goed werkt met 3g. Quickpix, maar die moet je betalen denk ik. Het is wel de snelste camera app. Navmii Benelux gratis gps. Speedcamlive.
Europe- offline mapp with directU (free). Das googlemaps maar dan offline.
Google earth. QReader, een soort barcode scanner. Dropbox in afwachting van the cloud natuurlijk. Evernote. Photoshare. MePing als je alles meteen op al je socmedia wil hebben met een klik. Decibel, een dB meter. Buienradar.nl en meteo.be. Thunder clap. iBooks. Planeten, spectaculaire app die de sterrenhemel toont. Wikipedia. Vertalen. Zipcodes, alle postcodes. AroundMe. Goudengids. BeTrain en Train info. 1207. PSexpress, das photoshop. FAAD, das free app a day. App deals. App Dream.
Verder nog een hele boel apps. Ik maak wel ens een lijstje van wat ik heb. O ja, van lijstjes gesproken. Lists is zeker ook de moeite. Een app warmee je allerhande lijstjes kan maken.
Nog een tip. Veel apps vragen je of ze je locatie mogen gebruiken. Niet doen. Das niet altijd nodig. Ook wordt vaak gevraagt of ze je pushberichten mogen zenden. Doe dit zeker niet voor alle apps met uitzondering van viber en twitter waar dat wel handig is. Tenzij je om de haverklap wil gestoord worden met breaking news en appdeals.
Voila veel succes en plezier!
Vragen kan je altijd stellen via twitter @LeFouBelge of via facebook.


Gepost door Le Fou Belge via BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen: