Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

24 september, 2014

Long time no tweet! Time is of the essence! Let's quit Fuckbook!

Geef toe, het is inmiddels zo ver gekomen dat we niet meer zonder Facebook kunnen. Terwijl we het eigenlijk allemaal een beetje beu zijn en met dat hele Facebook gekaffer willen stoppen, komen we tot de conclusie dat we er niet meer mee kunnen stoppen. Niet omdat we verslaaft zijn. Nee.
Mijnheer Zuckerberg heeft ons in zijn macht. Hij heeft er mooi voor gezorgd dat we vast zitten aan hem..  We maken plannen via hem. We houden contact met elkaar via hem. We maken zelfs ruzie via hem. Als je geen vrienden hebt in het echte leven, zorgt  hij er voor dat je er binnen de kortste keren 100 den hebt. Hij onthoudt dit alles voor ons en gebruikt dit alles om ons dan nog een keer geld uit onze zakken te schudden. Hij is de Nieuwe "GOD". en we willen er dus van af. maar zoals gezegd. Niet zomaar. Als je stopt met Facebook, is het namelijk ook gedaan om je favoriete spelletje te spelen onder vrienden want daarvoor moet je een Facebook account hebben.
Imagin there's no Facebook.. It is hard to do..

Geen opmerkingen: