Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

06 mei, 2014

Reynders for President? Ik denk het niet.

Het is schaamteloos en een vicepremier onwaardig maar het moet gezegd, het is een oude en lepe truck. Wat is er gebeurd? Tijdens een verkiezingsdebat tussen Reynders en Di Rupo linkte Reynders een regering zonder liberalen aan kinderontvoeringen en affaires.  
"Zonder liberalen in de regering verdwenen er kinderen, zaten we met affaires, de dioxinecrisis. Er was een terugkeer van de liberalen nodig om alles weer op orde te zetten"
Een van de oudste trucken uit de truckedoos der verkiezingen. Zo'n uitspraak is natuurlijk totaal uit de lucht gegrepen maar ondanks dit blijft zo'n uitspraak toch in vele achterhoofden spoken en uiteindelijk kan dat Reynders onrechtstreeks heel wat stemmen opleveren, of Di Rupo veel stemmen kosten. het is een vorm van psychologische oorlogsvoering, stel gerust hersenspoeling. Op zijn minst manipulatie van het brein. Dat Reynders hier geen patent op heeft bleek uit een reportage op één tijdens de laatste Amerikaanse verkiezingen. Ook de Republikeinen maakten zich schuldig en zij gingen zelfs nog een stap verder. Ze lieten tijdens een verkiezingsboodschap beelden zien van de Iraanse president die daarin vergeleken werd met de duivel in eigen persoon. Wie goed keek kon ook zien dat toen Ahmadinejad in beeld kwam er tijdens een heel korte flits een foto van Obama werd getoond. Het werd door bijna niemand gezien maar wel door vele breinen onbewust opgenomen. Straf. Ongehoord blijft het in elk geval. Maar zo gaat dat nu tijdens Verkiezingen. maar stonden wij als Belgen daar niet boven?

Didier Reynders kop van jut: "De schaamte voorbij"
S.HLN.BE
Dat Didier Reynders een regering zonder liberalen linkt aan kinderontvoeringen wordt algemeen op verontwaardiging en hoongelach onthaald. Onwaardig en ...

Geen opmerkingen: