Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

22 februari, 2014

En dan naar huis, of niet..

Het is altijd tof als je weet dat je naar huis mag maar als ze je zeggen dat je misschien naar huis mag maar misschien ook niet en je zelf ook zowat je twijfels hebt of dat nu wel een goed idee is, dan is dat echt om gek van te worden. Je kan het de artsen namelijk niet verwijten dat ze je aan het lijntje houden want je twijfelt dus zelf. Hoe staan we er nu voor. De dokter heeft alle verbanden verwijderd en alles goed bekeken. De kleefverbanden tussen de benen worden vervangen door een ontsmettende spray (opsite spray) die ook een beschermende film aanbrengt.
De wonde mag verder onbedekt blijven. Dit zal voor mij al veel ongemakken weg nemen. De andere verbanden worden gewoon vervangen tot aan de sonde. Dit vooral om de sonde te beschermen. Na gezamenlijk overleg is dan toch besloten nog minstens een extra nachtje te blijven. De pijn deze nacht samen met de extra verzorging die zo direct in het weekend misschien moeilijk gegeven kan worden thuis laten ons tot dit besluiten. We onthouden verder nog Mettaline kompressen. Die gebruiken we bij de afdekking van de Suprapubische sonde. Wordt vervolgd..

5 opmerkingen:

nonkel Geert zei

Jeroen, hopelijk komt er binnenkort toch een einde aan de ziekenhuissaga. Ik wens je dat in elk geval van harte toe. nonkel Geert (en tante Maryse)

Griet Van Damme zei

Hoi Jeroen, je moet maar denken op een dag zal het niet aankomen ! Nog even geduld en geniet ondertussen maar van de verzorging van, hopelijk knappe verpleegsterkes !

Anoniem zei

Jeroen, kerel,verkeerde richting! Hopelijk kan en mag je zo vlug mogelijk deze weg verlaten!!
We duimen!!!!

toon zei

Was dus van Toon!

tant'Ann zei

Jeroen, toch, jongen!! Heb al vaak aan je gedacht, maar door het drukke schoolschema en festiviteiten van onze kleuters, afscheid van een dierbaar iemand,.... kon ik je nog geen bezoekje brengen!! Doe ik zeker morgen!! Sloppel en alvast nen dikke knuffel X