Het Blog

Hieronder vind je mijn zogenaamde Web Log. Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu.
Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken. "To Blog is the foundation of all Knowladge.."

05 maart, 2014

Alweer een bezoekje aan St Blasius achter de rug. Update 10 (5 maart 2014)

Gisteren om zes uur moesten we weer bij DR. VdE. zijn en die zou dan de open wonde bekijken en verdere instructie geven. Na een tijdje wachten was het dus rond 18.00h aan mij. Na onderzoek besloot ze om de huidige spoelbehandeling onmiddellijk stop te zetten. De nieuwe behandeling bestond nu uit het draineren van de wonde door middel van een wiek. 2x per dag. De wiek wordt eerst in iso betadine gedrenkt om een beetje te ontsmetten. de handdoek droge wik wordt dan in de wonde gebracht om het wondvocht en ander op te nemen en uit de wonde te halen. Hier door droogt en sluit de wonde stilletjes aan . Een werk van langen adem alweer. De rest van de wonden bleken goed te  genezen buiten nog enkele onopgeloste draadjes was er niets meer te zien. Enig zorgpunt van de Dokter blijft dus de open wonde die traag geneest en niet rechtstreeks maar onrechtstreeks met de operatie te maken heeft. Het zijn dingen die gebeuren, zeker na zo een zware operatie, zegt ze nog. Na de eerste behandeling en een heleboel nieuwe instructie van de thuisverpleging kon ik beschikken.
Volgende afspraak met Urologie is volgende week donderdag maar eerst breng ik op dinsdag nog een bezoek aan de afdeling medische beeldvorming voor een MRI-scan en daarna de evaluatie daarvan door Dr. D'H.
Wordt dus zeker vervolgd..

Geen opmerkingen: